Vad är det här för något?

Vi har ju hamnat i en pandemi, har ni märkt det? Vi har så mycket vi vill få ut till er som är följare, men det är svårt att göra det i våra vanliga kanaler så vi bestämde oss att starta den här ”klubben”.

Här kommer vi att lotta ut allt från konsertbiljetter till golfrundor med oss. Vi kommer bjuda på exklusivt videomaterial och möjlighet att förhandslyssna när vi släpper låtar och mycket mycket annat. Vi lovar att vi ska göra allt vi kan för att ni ska känna att det är värt!

Det kostar 350 kr och gäller ett år från den dagen ni registrerar er. Det kommer aldrig att förlängas något automatiskt, utan ni får själva välja om ni vill fortsätta efter ett år.

Om ni undrar något kan ni höra av er till info@peterochbrunovip.se eller till Micke eller Niklas på PNM Music (micke@pnmmusic.se eller niklas@pnmmusic.se) så får ni svar så snabbt som möjligt.

För er information så sparar vi så lite uppgifter om er som det bara går. Det är bara ditt namn och din mailadress som vi sparar i vårt register, så du behöver inte vara orolig.

Va äre märe??